امروز دوشنبه  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
۱۴۰۳/۱۲/۰۴- ۰۲:۵۸ - مشاهده: ۱۰۶

اولین جشنواره غذای ایرانی در برزیل

.

روز جمعه بیست و ششم بهمن ماه مراسم اختتامیه جشنواره آموزشی غذای ایرانی در برزیل با حضور عبدالله نکونام سفیر جمهوری اسلامی ایران در برزیل، مقامات محلی، بخش خصوصی، کارآموزان و سرآشپزهای برزیلی و ایرانی در برازیلیا برگزار شد.

سفیر ایران در برزیل با اشاره به اصالت غذای ایرانی و ریشه دار بودن آن در تاریخ و تمدن چند هزار سال ایران، ارتباطات مردم با مردم به ویژه برقراری ارتباط از طریق اشتراکات غذایی را بستری مناسب برای آشنایی فرهنگ ها با یکدیگر دانست و از دیپلماسمای غذا به عنوان پلی که توانست دو کشور ایران و برزیل را از فاصله ای دوازه هزار کیلومتری به یکدیگر متصل کند، یاد کرد.

نکونام ضمن قدردانی از طرف های ایرانی وبرزیلی برای کمک به برگزاری این رویداد، بر لزوم ایجاد بسترهای لازم برای استمرار اینگونه اقدامات تاکید کرد که مورد استقبال طرف های برزیلی قرار گرفت.

در این مراسم غذای مشترک با همکاری دو سرآشپز برزیلی و ایرانی با استفاده از مواد تشکیل دهنده اختصاصی ایرانی و برزیلی به نام "کوفته تبریزی برزیلی" که طی چند جلسه توسط سرآشپز ایرانی آموزش داده شده بود، طبخ گردید.

هنرآموزان، سرآشپزان و مدعوین این مراسم طعم این غذا را شگفت انگیز ارزیابی کردند.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما